Selskapet er tildelt kontrakten fra Bane NOR for føringsveier langs Gjøvikbanen. Kontrakten er på i overkant av 70 millioner kroner og skal utføres over en periode på 24 mnd.

Gjermundshaug Gruppen har i mange år satset stort på rekruttering av fagarbeidere gjennom lærlingeordningen. Nå lanserers Gjermundshaug-skolen som en ny rekrutteringssatsing rettet mot sivilingeniører og ingeniører.

Gjermundshaug Gruppens selskap Specto Remote har i det siste bokstavelig talt operert i internasjonalt farvann.

Seks digre maskiner fra GMM kjører skift fra klokka 07.00 til 19.30 seks dager i uka for å bygge ny E6 mellom Rudshøgda og Skarpsnotunnelen i Ringsaker.

– Om helsa holder kan jeg bli her i 20 år til, gliser Frode Kalbakk. Han kan se tilbake på 20 år i Gjermundshaug-systemet, og ville ikke vært det foruten.

Gjermundshaug Bane er i farta. Nå er det blant annet fullt trøkk med legging av fiber langs Gjøvikbanen mellom Kjelsås og Raufoss.

Gjermundshaug Gruppen har nettopp blitt ISO-sertifisert som et synlig og viktig bevis på at helse, miljø og sikkerhet (HMS) og Kvalitet prioriteres høyt i gruppen. I tillegg er Helge Dervo ansatt som konsernleder for nettopp dette området.

Sivilingeniør Ole Simon Tveiten er godt i gang med sine 12 måneder som trainee hos Anlegg Øst Entreprenør på Lillehammer. Han stortrives og håper «treningen» kan munne ut i en fast jobb etterpå.

Fra 1. januar overtar Pål Ligård som daglig leder i Gjermundshaug Anlegg. Han overtar for Ståle Øvergård, som skal spisse fokuset sitt mer mot prosjekter og drift.

Anlegg Øst Entreprenør er i full gang med to store prosjekter på hjemmebane i Lillehammer sentrum. Både Bryggevegen og Strand-promenaden er for tida store anleggsområder. Og til sommeren skal det bli finere enn noensinne.