Anlegg Øst Entreprenør AS og Ringsaker kommune har vært uenige om retten til å kreve tillegg for håndtering av vannulemper under flomsikring av elva Brumunda i perioden 2016 til 2018.

Vi står alle ovenfor utfordringer vedr. korona-utbruddet. Gjermundshaug Gruppens selskaper inkl. Gjermundshaug Anlegg AS og Anlegg Øst Entreprenør AS gjør alt vi kan for å bidra til begrensning av smitte samtidig som vi opprettholder produksjonen i våre prosjekter.

Gjermundshaug Gruppen har innført forebyggende tiltak mot spredning av Koronavirus

Her kobler Lars Tronsmoen og Njål Arne Gjermundshaug seg opp fra hotellrommet i San Francisco og fjernstyrer en gravemaskin som står på Elverum. – Det fungerte brillefint. Vi påstår det må være verdensrekord, sier daglig leder Pål Ligård i STEER.

Tidligere samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (47) blir ny styreleder i Steer AS – Gjermundshaug Gruppens selskap som satser stort på fjernstyringsteknologi.

Digitalisering er et viktig område for fremtidens entreprenører. Det tar Gjermundshaug Gruppen konsekvensen av. Espen Carlsen kommer fra Hæhre & Isachsen Gruppen som ny leder for IKT og Digitalisering.

De var to ansatte i 2017. Nå går Gjermundshaug-selskapet Specto Remote inn i 2020 med ni personer på lønningslista.

Ole André Nesset tok nye utfordringer da han takket ja til jobb som anleggsleder i Gjermundshaug Anlegg. Det har han ikke angret på.

Gjermundshaug-selskapene Anlegg Øst Entreprenør, Gjermundshaug Anlegg og GMM setter alle spor etter seg i Oslo-området for tida.

– Vi må holde oss litt i form. Det er både sosialt, artig og bra for helsa.