2016-omsetningen er litt bak budsjett, men bunnlinja ser brukbar ut og optimismen rår i Anlegg Øst Entreprenør.

– Vi kan snart sette punktum for et fint år i 2016, sier daglig leder Trond Musdalslien i Anlegg Øst Entreprenør. – Omsetningen er litt bak budsjett, men vi har også klart å kompensere på kostnadssida slik at bunnlinja blir noenlunde.

TØFT MARKED

– Det er jeg fornøyd med, slik situasjonen er i markedet om dagen. Det er mange om beinet til hver jobb, og markedet preges av dårlige og lave priser, fortsetter Musdalslien. Derfor er det all grunn til å være tilfreds med en god og solid landing etter et litt over gjennomsnittet vanskelig år.

VINTERARBEID TIL ALLE

Trond Musdalslien er også meget godt fornøyd med at Anlegg Øst Entreprenør har kontrakter inne som sikrer vinterarbeid til hele staben. – Vi går vinteren lyst i møte, sier han og ramser opp en rekke større og mindre prosjekter som Anlegg Øst Entreprenør er i gang med, eller har oppstart på i løpet av de kommende vintermånenedene.

BRUMUNDDAL OG DOVREBANEN

Blant annet er Anlegg Øst Entreprenør nå i gang med sin tredje store kontrakt knyttet til flomsikring, gangkulverter og forskjønning av området langs elva Brumunda i Brumunddal sentrum, ned mot Mjøsa. Dessuten har Anlegg Øst Entreprenør en stor kontrakt med Jernbaneverket om skredsikring langs Dovrebanen, oppover Gudbrandsdalen til Dovre. For Jernbaneverket bygges også tre kulverter på Kleverud, Minnerud og Dytterud i Akershus og Hedmark. – Vi er ferdig med kulverten på Minnerud, og går løs på Dytterud nå i februar, opplyser Musdalslien.

TROR MARKEDET VIL EKSPLODERE

– Ellers er det en hektisk periode med anbudsregning nå. Det er fortsatt harde priser. – Jeg tror de som henger med når vi kommer til tredje kvartal i 2017 vil ha et godt utgangspunkt. Jeg tror vi kan få en eksplosjon i antall jobber da, spesielt i Hedmark, avslutter en optimistisk Trond Musdalslien på vegne av Anlegg Øst Entreprenør og hele Gjermundshaug Gruppen.

e-max.it: your social media marketing partner