Statens vegvesen har signert kontrakt med Anlegg Øst Entreprenør AS ombygging av Krekke rasteplass ved E6 i Sør-Fåvang i Ringebu kommune.


OPPSTART I MAI

Anlegg Øst Entreprenør ble tildelt jobben i konkurranse med to andre entreprenører. Oppstart av prosjektet vil være i midten av mai. Jobben innebærer betongarbeider, fylling, elektro- og VA og gartnerarbeid. Krekke rasteplass er tegnet av arkitektteamet Lala/Pushak, som i 2014 vant en konkurranse i regi av Statens vegvesen om utformingen av rasteplassen. Plassen skal tilrettelegges for lette kjøretøy og turbusser. 

FOKUS PÅ TRAFIKKSIKKERHET

Til nettstedet at.no uttaler prosjektleder Taale Stensby i Statens vegvesen følgende: 

– Nå gleder vi oss til å komme i gang. Vegvesenet har lagt store forberedelser i planleggingen. Vi håper at Anlegg Øst skal realisere rasteplassen slik som tenkt, og at den blir en attraktiv plass for rast og hvile primært for personbilistene og dermed bidrar til økt trafikksikkerhet på E6 i Gudbrandsdalen.

GLEDER SEG TIL OPPSTART

Oppdraget passer bra for Anlegg Øst Entreprenør AS nå både kapasitetsmessig og mannskapsmessig. Daglig leder Trond Musdalslien i Anlegg Øst uttaler til at.no at selskapet gleder seg til å starte med oppdraget, og er sikker på at Krekke rasteplass blir en veldig fin plass å stoppe på når anlegget blir ferdigstilt. Rasteplassen skal være ferdigbygd og klar til å tas i bruk av de vegfarende i løpet av november 2017.

 

E6 Krekke rasteplass kontrakt 

Mandag 8. mai signerte Statens vegvesen og Anlegg Øst Entreprenør AS byggekontrakten på Krekke rasteplass. Foran: prosjektleder Taale Stensbye, Statens vegvesen (t.v.) og daglig leder Trond Musdalslien, Anlegg Øst Entreprenør AS. Bak fra venstre: byggeleder Bjørn Staum og prosjekteringsleder Ole Alexander Turvoll, begge Statens vegvesen, og prosjektleder Håvard Engensbakken, Anlegg Øst Entreprenør AS. Foto: Statens vegvesen.

e-max.it: your social media marketing partner