Gjermundshaug Gruppen har rundet en ny milepæl: Maskinfører Johnny Sandeggen er konsernets ansatte nummer 250.

Gjermundshaug Gruppen har rundet en ny milepæl: Maskinfører Johnny Sandeggen er konsernets ansatte nummer 250.

– Det er litt tidlig å konkludere etter to dager på jobb, men så langt fungerer det fint og jeg er sikker på det blir bra, sier Johnny Sandeggen på telefon fra bulldoseren han sitter og kjører på Rv. 3/25-utbyggingen i Løten.

Gode tanker

For hans del var det slett ikke tilfeldig at han valgte Gjermundshaug Gruppen som sin nye arbeidsgiver. Etter å ha jobbet i anleggsbransjen siden 2008 og i kraftbransjen før det, kjenner han godt til markedet.

– Nå er det så stor etterspørsel etter folk i anleggsbransjen at en nesten kan bestemme sjøl hvor en vil jobbe. For min del fant jeg ut at GMM og Gjermundshaug Gruppen var et spennende alternativ jeg gjerne ville prøve når jeg nå fikk mulighetene.  – De har mange gode tanker og ideer, og er i en utvikling det skal bli artig å være med på fremover, sier Sandeggen.

Langpendler

Sjøl er han langpendler med bostedsadresse Kirkesdalen i Målselv, men det er helt uproblematisk i en turnus som innebærer 14 dager på og 14 dager av. – Det går direktefly fra Bardufoss til Gardermoen, og der blir vi som skal på jobb hentet med buss og kjørt til anlegget på Løten og i Elverum, så det er godt tilrettelagt og effektivt, sier Sandeggen.

Han har også kjentfolk i Gjermundshaug Gruppen, noe som gjør det enda enklere å bli en del av gjengen. – Prosjektlederen i GMM har jeg hatt som prosjektleder før, så han kjenner jeg godt til. Jeg kjenner også flere av de andre som jobber her og de har bare godt å si om Gjermundshaug Gruppen, sier den historisk ansatte nr. 250 i konsernet.

Imponerende vekst

Konsernsjef Ole Gjermundshaug er imponert over veksten i Gjermundshaug Gruppen for tida og legger ikke skjul på at det er en stor begivenhet å passere 250 ansatte. –  Dette viser tydelig at det jobbes bra i alle leirer med å skaffe attraktive oppdrag, trygge arbeidsplasser og et godt arbeidsmiljø. At vi har lykkes så godt med rekrutteringen i det siste er også et bevis på at vi har blitt en attraktiv arbeidsgiver som kan rekruttere ansatte fra hele landet, sier Gjermundshaug.

e-max.it: your social media marketing partner