Her finner du ulike videoer, publisert av Gjermundshaug Gruppen. Du kan også se vår egen Youtube kanal.

Remote technology for industry machines

Remote technology for industry machines, developed by Gjermundshaug Gruppen.

Fjernstyrte maskiner - Gjermundshaug Anlegg

Demonstrasjon av fjernstyrte maskiner fra Gjermundshaug Anlegg og Specto Remote.

Remote controlled excavator and dumper demonstration

Gjermundshaug and Specto Remote

Br Gjermundshaug Anlegg AS

Kort informasjonsfilm om Gjermundshaug Anlegg AS som viser historien bak selskapet og kjerneverdier vi står for. Video produsert av Rune og Sven Skogheim i WorldTradeMedia.

Ny kulvert Kongvingerbanen - Årnes Stasjon - Pinsen 2013

May 2013: Norwegian construction company Gjermundshaug Anlegg installs a railway underpass in 72 hours.Mai 2013: Gjermundshaug Anlegg installerer en jernbaneundergang på Kongsvingerbanen i løpet av 72 timer. Timelapse video by Roy Hattrem

Hofstad Militærleir Januar 2011

Gjermundshaug Anlegg AS fikk i 2010 oppdraget med å miljøsanere tre gamle avfallsfyllinger på Hofstad militærleir i Melhus. Utstyr som blir brukt er fjernstyrte gravere og dumpere, samt sorteringsverk og oppbygning av sorteringshall hvor all masse blir i gjennomgått av forsvarets mannskaper og sortert i forskjellige fraksjoner og fareklasser. Alt arbeid blir utført fjernstyrt pga. eksplosivfaren rundt dette arbeidet.

NRK Newton innslag om fjernstyrte maskiner Feb 2010

Tore Andreassen i Specto Remote demonstrerer og viser Newton reporter Solveig Hareide hvordan systemet fungerer. NRK sitt populærvitenskapelige program Newton har besøkt Gjermundshaug på verkstedet på Tynset og lagd et spennende innslag som omhandler fjernstyrte anleggsmaskiner og bruksområder for disse.

Hjerkinn på NRK Østnytt sept 2010

Arbeidet med å lage ny natur etter skytefeltet på Hjerkinn er nå i gang. NRK Østnytt har besøkt anleggsområdet og lagd et inslag som viser hvordan naturen blir gjenopprettet slik den var i 1923 da skytefeltet først ble tatt i bruk.

Hjerkinn reportasje av Adressa no Sept 2010

I en videoreportasje fra Adresseavisen forteller Odd Erik Martinsen fra Forsvarsbygg om skytefeltet på Hjerkinn der 90.000 kubikk med masse skal fjernes og deponeres som en del av å tilbakeføre skytefeltet til naturen.

Hjerkinn 2009 Fjernstyring av Caterpillar 324D

Kort video som viser en tidlig utgave av fjernstyrte maskiner på Hjerkinn i Hedmark. Anders Gjermundshaug kjører en Caterpillar 324D via trådløs kommunikasjon over en avstand på 2 km Teknologien for dette er i stor grad egenutviklet av Lars og Håvard Tronsmoen i Gjermundshaug Maskin AS, med utstyr levert fra datterselskapene Specto Remote og Avantis Distribution.

Haugenstua 2008

Video som beskriver et større prosjekt utført ved Haugenstua i Oslo i 2008. I 36 timer ble togtrafikken stanset på en av norges mest trafikerte jernbanestrekninger. 3800 kubikkmeter masse ble fjernes og en 40 meter lang meter kulvert ble løftet inn.

Caterpillar 730 før radiostyring

Kort klipp som viser Caterpillar 730 dumpere som skal bygges om og fjernstyres i forbindelse med Hjerkinn prosjektet. 730'n har følgende spesifikasjoner:11 liters Cat® C11 ACERT™ - 320 hkveier ca 28 tonn tom, 51 tonn med lasttoppfart på 55 km/t6 gir + revers. 355 liters dieseltank